baby shark@
אה….התקופה הקסומה של ההריון, שבה העור שלך ראוי לתשומת לב לא פחות מהבליטה ההולכת וגדלה אצלך! אנחנו מבינות – אתן רוצות את הזוהר שאמור ללוות אותך במהלך ההריון, הזוהר שאי אפשר לעמוד בפניו. אז, על מנת שתוכלו לקבל את הלוק הזה בצורה הבטוחה ביותר, בואו נצלול אל ה״עשה״ ו״אל תעשה״ של טיפוח העור בתקופה המיוחדת הזו.
איך נעשה זאת? נתחיל עם המרכיבים שכדי להמנע מהם!
בדרך כלל הם מוסתרים בתוך מבוך רשימות המרכיבים, והם שם על מנת לשפר את יציבות הנוסחה, הטקסטורה או הריח של המוצר. אומנם היותם אסורים באירופה, ניתן למצואו את משפחת ה”LATES” בתוך מוצרי טיפוח בארה”ב וברחבי העולם. ערנות היא המפתח בעת פענוח תוויות המרכיבים כדי להגן מפני ההשפעות השליליות הפוטנציאליות של התרכובות הללו בשלב קריטי זה.
אז איזה שמות כדי לחפש?
DEP – Diethyl Phthalate
DMP – Dimethyl Phthalate
DBP – Dibutyl Phthalate
DEH – Diethylhexyl Phthalate
valse-boston.livejournal.com @
הכירו את הרטינול, גיבור העל הבלתי מעורער של עולם טיפוח העור. למרות זאת עשוי להיות מפתה לרוץ ישר למרכיב הזה ברגע האמת, שעור הפנים שלך משתוקק להצלה, אנחנו פה על מנת לעצור אותכן מהטעות הנפוצה הזאת.
במהלך ההיריון, לא משנה באיזה מינון, כל ניסיון עם משפחת הויטמין A, מקבלת תשובה אחד ברורה מאיתנו בתשעת החודשים הבאים – פשוט לא! לרוב המרכיב יופעה כי Retin A או Retinol, אך הוא יכול להיות תוך רשימת המרכיבים בשמות הבאות:
Retinoic Acid, Retinyl Palmitate
Tazorac, Differin, Adapelene
Retin-A, Renova, Tretinoin
Avage – Tazarotene, Retinyl Lioleate
rundown.studio @
כשזה מגיע להריון, נשים נוטות לאקנה מוצאות את עצמן לעיתים קרובות בפני דילמה עם מרכיב אחד שאין לו תחליף: חומצה סליצילית.
הבעיה מתעוררת כאשר אמהות לעתיד מתמודדות עם שיקולי הבטיחות סביב השימוש בחומצה סליצילית בתקופה קריטית זו. בעוד שיש אנשי מקצוע שעלולים לטעון שמנה קטנה לא תגרום נזק, אנו מוצאות את העמימות בתחום זה אפור מדי לטעמנו.
לכן, בנושאים הנוגעים לבריאות האם והעובר כאחד, אנו דוגלים בגישה זהירה, תוך הקפדה על עקרון “עדיף ללכת על בטוח מאשר להצטער”. בעת בדיקת רשימת הרכיבים של מוצרים, תחפשו לא רק את השם Salicylic Acid אלא גם שמות כמו Beta Hydroxy Acid או BHA.
Talks and Salsa @
כשזה מגיע להריון, נשים נוטות לאקנה מוצאות את עצמן לעיתים קרובות בפני דילמה עם מרכיב אחד שאין לו תחליף: חומצה סליצילית.
הבעיה מתעוררת כאשר אמהות לעתיד מתמודדות עם שיקולי הבטיחות סביב השימוש בחומצה סליצילית בתקופה קריטית זו. בעוד שיש אנשי מקצועי שעשויים לטעון שמגע בו לא יגרום נזק עובר, אנחנו מוצאות את העמימות בתחום זה אפור מדי לנוחותנו.
לכן, בנושאים הנוגעים לבריאות האם והעובר כאחד, אנו דוגלים בגישה זהירה, תוך הקפדה על עקרון “עדיף ללכת על בטוח מאשר להצטער”.
בעת בדיקת רשימת הרכיבים של מוצר, היזהרו לא רק מהמילה Salicylic Acid אך גם משמות כמו Beta Hydroxy Acid או BHA.
שמנים אתרים
שמנים אתריים הם כמו שליחים שקטים, החוצים את השכבות המורכבות של העור שלך, ומגיעים פוטנציאליים לזרם הדם ואפילו לשליה. השימוש בהם, במיוחד במהלך ההריון, דורש גישה מתחשבת יותר. פה עדיף להתייעץ עם הרופא לפני השימוש.
תכשירים לטיפול בפצעונים
במהלך ההיריון, ייתכן שהתשכיר שאת תמיד שולפת במהירות מהמדף ברגע שפצע מופיע, פתאום לא בטוח כמו שחשבת. רוב המוצרים שמטפלים בפצעים מכילים BHA, כמו חומצה סליצילית, מה שיכול להדאיג. לכן, לפני שתמרחי, הקדישו דקה כדי לבדוק את רשימת המרכיבים.
טיפולי פנים
טיפולי פנים במהלך ההריון יכול להיות פינוק מבורך לטיפול עצמי, במיוחד בהתחשב בשלל השינויים ההורמונליים שהגוף עובר. למרבה המזל, ללכת לטיפול אצל הקוסמטיקאית האהובה עליך היא בהחלט אופציה, אבל זה מגיע עם כמה מגבלות חשובות.
בקשו טיפול פנים low tech – אחד השיקולים העיקריים הוא הימנעות משימוש במכשירים המשדרים זרם או תדר,שכן אלה עלולים להוות סיכונים לפעילות הלב של העובר.
אמון בקוסמטיקאית האחראית על הטיפול שלך הופך להיות בעל חשיבות עליונה, בדומה להפקדת מישהו עם ההיבט החשוב ביותר בחייך. חשבו על מערכת היחסים שלכם כשותפות שבה בונים תוכנית עם מרכיבים בטוחים שגם מתחשב בעדיפות עליונה – רווחת תינוקכן.
תוצאה מוצלחת לאחר טיפול פנים, מגיע עם האזהרה אחת גדולה שצריך לקחת בחשבון – רגישות מוגברת של העור לנזקי שמש ופיגמנטציה. כמעט כל טיפול פנים כרוך בקצת פילינג, תהליך שמותיר את העור שלך טיפה רגיש לקרני השמש. אז מה כלל הזהב לכל האמהות לאחרי טיפול פנים? קרם הגנה, והרבה ממנו, לפחות שבוע לאחר טיפול הפנים שלך. טקס פשוט זה לא רק משמר את היתרונות של הטיפול שלך, אלא גם מבטיח הגנה מנזק שתצטערו עליו.